Wordpress- och Joomlaprojekt

Kingfo IT är ett företag som vägleder dig genom det digitala universumet och skapar hemsidor med hjälp av t.ex. WordPress och Joomla, där funktioner och utseende följer dina krav.

Här presenterar jag skarpa Wordpress- och Joomlaprojekt som Kingfo IT har varit involverade med, samt andra webbrelaterade produktioner.

 


elit instrument

Bröd & Mums

En blogg om brödbak och annat mums gjord med Wordpress.

Besök hemsidan Bröd & Mums


Bröd & Mums

Elit Instrument

Kingfo IT glädjs åt att ha fått möjligheten att implementera en ny design åt Elit Instrument i april år 2018. Elit erbjuder svensk industri en bred leverantörsoberoende produktportfölj inom temperatur, tryck, fastsättning och bänksystem. Hemsidan bygger på CMS Joomla och består av sliders, nyhetsflöde, ett avancerat innehållshanteringssystem som heter K2, filtreringsmöjlighet för produkter och har en specialbyggd funktion som pop-up för kontaktformulär och mycket mera.

Besök hemsidan Elit


Rackarungens

Rackarungens

Kingfo IT är stolt med att få visa upp sin nya Wordpress produktion i mars år 2017. Rackarungens säljer produkter med e-handelstjänsten Woocommerce och hemsidan bygger på ramverket Bootstrap.

Besök hemsidan Rackarungens


Easyflat

Easyflat

I november 2016 fick Kingfo IT i uppdrag att skapa hemsidan Easyflat.se. Beställare var Active Leads. Kingfo IT har implementerat design, funktionsanpassat och utvecklat detta specialtema i Wordpress. Easyflat.se är responsiv, är interaktiv, har kontaktformulär, stöd för flera språk och bildspel.

Besök hemsidan Easyflat


White Cloud

White Cloud Production

Ett konsultuppdrag på White Cloud Production med fokus på webbdesign & webbutveckling - främst Joomla och lite WordPress. Jag har varit den frontperson som har bidraget till utvecklandet av White Clouds nya hemsidedesign år 2015. Kingfo IT har också haft ett finger med i flera utav White Clouds webbprojekt som t.ex.

Edblad, Dematek, Åkersberga Vedspisar, Åberg Shop, Tössebageriet, Elit Instrument, Calazo och Avanti.

Besök hemsidan Whitecloud


 

Little Cloud

Little Cloud

Little Cloud är ett projekt från år 2015. Denna responsiva hemsida har Kingfo IT byggt med hjälp av Underscores för proffsutvecklare (ett sk WordPress-starttema) och med styling ramverket - ZURB Foundation.

Besök hemsidan Little Cloud


Wordpress produktioner från år 2013 - 2016

Kronborg Bild, Afrikafararna, Emric, Afrika Select, Plantgruppen och Garpo


Läs om mina uppdrag på kingfo it linkedin