Wordpress- och Joomlaprojekt

Kingfo IT är ett företag som vägleder dig genom det digitala universumet och skapar hemsidor med hjälp av t.ex. WordPress och Joomla, där funktioner och utseende följer dina krav.

Här presenterar vi skarpa Wordpress- och Joomlaprojekt som Kingfo IT har varit involverade med, samt andra webbrelaterade produktioner.

 


hands-on

Hands-on

Kingfo IT har i samarbete med Sven R. Ohlson (som stått för grafiskt uttryck, logotyp och illustrationer) skapat en ny toppmodern, unik och specialanpassad hemsidedesign åt Hands-on Sweden, januari 2019. Hands-on som har funnits sedan 2009 tillhandahåller främst kurser och utbildningar inom muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik och detta är företaget ledande inom i Sverige. Webbsidans plattform är Joomla och den består av ett bokningssystem, skyltfönster "slider", skärddarsydd sidflik med ett sk "Call-to-Action" för att uppmärksamma kommande kurser, formulär och mycket mera.

Besök hemsidan Hands-on


stiftelsemedel

Stiftelsemedel

Stiftelsemedel är en idéell förening som kostnadsfritt vill hjälpa och stötta människor som har svårt att hitta ekonomisk hjälp från stiftelser, kommuner och landsting. Föreningen med sin redan befintliga hemsida, har främst bett om hjälp med att förbättra deras sökfunktion av stiftelser samt små designförbättringar. Stiftelsemedel har vidare anlitat Kingfo IT för ett större ansiktslyft av hemsidan, vilket kommer att ske inom kort, våren 2019. Sidans plattform är Wordpress

Besök hemsidan Stiftelsemedel


sarkomföreningen

Sarkomföreningen

Syftet med Sarkomföreningen är att förbättra vården och livssituationen för alla sarkomberörda. Sarkomföreningen, som är en ideell förening har haft som önskemål att förbättra designen på deras redan befintliga sida. Kingfo IT har bidragit till ett lyft av utseendet på första sidan (år 2018). Störst fokus har varit att skapa och integrera avancerade funktionaliteter till deras formulär. Ett av formulären har kopplats till ett CRM, Customer relationship management, för registrering av känslig information om medlemmarna (GDPR säkrat CRM ). Ett annat formulär genererar en pdf-fil, där ifyllda uppgifter från formuläret och en bestämd design appliceras till pdf:en i samma ögonblick som detta skickas. Sidans plattform är Wordpress

Besök hemsidan Sarkomföreningen


myteri förlag

Myteri förlag

Myteri Förlag har slängt multijournalistiken över bord, skalat bort allt onödigt och specialiserar sig på fördjupande utrikesreportage i bokform. Kingfo IT har uppdaterat och snyggat till designen och skapat två nya sidor i  Wordpress (oktober 2018). Detta projekt innebar ett arbete med tre stycken hemsidor samtidigt, huvud-hemsidan Myteri Förlag och titlarnas hemsidor - Burundi Inifrån och Västsahara Inifrån. Sidorna har även fått en specialfunktion, en flik med pop-up funktionalitet som visar information och har en länk till företagets bokförsäljningssida.

Besök hemsidan Myteri förlag


Bröd & Mums

Elit Instrument

Kingfo IT glädjs åt att ha fått möjligheten att implementera en ny design åt Elit Instrument i april år 2018. Elit erbjuder svensk industri en bred leverantörsoberoende produktportfölj inom temperatur, tryck, fastsättning och bänksystem. Hemsidan bygger på CMS Joomla och består av sliders, nyhetsflöde, ett avancerat innehållshanteringssystem som heter K2, filtreringsmöjlighet för produkter och har en specialbyggd funktion som pop-up för kontaktformulär och mycket mera.

Besök hemsidan Elit


Rackarungens

Rackarungens

Kingfo IT är stolt med att få visa upp sin nya Wordpress produktion i mars år 2017. Rackarungens säljer produkter med e-handelstjänsten Woocommerce och hemsidan bygger på ramverket Bootstrap.

Besök hemsidan Rackarungens


Easyflat

Easyflat

I november 2016 fick Kingfo IT i uppdrag att skapa hemsidan Easyflat.se. Beställare var Active Leads. Kingfo IT har implementerat design, funktionsanpassat och utvecklat detta specialtema i Wordpress. Easyflat.se är responsiv, är interaktiv, har kontaktformulär, stöd för flera språk och bildspel.

 


White Cloud

White Cloud Production

Ett konsultuppdrag på White Cloud Production med fokus på webbdesign & webbutveckling - främst Joomla och lite WordPress. Jag har varit den frontperson som har bidraget till utvecklandet av White Clouds nya hemsidedesign år 2015. Kingfo IT har också haft ett finger med i flera utav White Clouds webbprojekt som t.ex.

Edblad, Dematek, Åkersberga Vedspisar, Åberg Shop, Tössebageriet, Elit Instrument, Calazo och Avanti.

Besök hemsidan Whitecloud


 

Little Cloud

Little Cloud

Little Cloud är ett projekt från år 2015. Denna responsiva hemsida har Kingfo IT byggt med hjälp av Underscores för proffsutvecklare (ett sk WordPress-starttema) och med styling ramverket - ZURB Foundation.

Besök hemsidan Little Cloud


Wordpress produktioner från år 2013 - 2016

Kronborg Bild, Afrikafararna, Emric, Afrika Select, Plantgruppen och Garpo


Läs om mina uppdrag på kingfo it linkedin